Hvorfor en brancheforening?

En tantramassage eller behandling er en individuel oplevelse for den som modtager.
Det vi gennem Brancheforeningen Danske tantramassører og -behandlere (DTMB) ønsker er, at vi i fællesskab skaber rammerne for et trygt og sikkert sted, hvor modtageren får en oplevelse af professionel behandling.
Alle medlemmer har gennemgået en længerevarende uddannelse, hvor der bl.a. er lagt stor vægt på personlig udvikling hos den enkelte.
DTMB er en forening af forskellige retninger inden for Tantra, og alligevel har vi i fællesskab skabt denne unikke forening med forståelse for hinandens forskellige egenskaber, retninger og samtidig arbejder efter et fælles etisk grundlag.
Antallet af tantramassører og -behandlere, der tilbyder tantramassage, er siden 2009 steget markant. En tantramassage/behandling kan give vidt forskellige oplevelser, lige fra wellness-oplevelse til direkte behandling af psykiske, mentale og kropslige lidelser.

Tryghed, transparens og fælles etiske regler.

En tantrabehandling / tantramassage er en fantastisk kraftfuld kropsbehandling, som kan rigtigt meget i de rette hænder og rette rammer. Det er bevidst, at vores Brancheforening ikke favner alle udøver af tantramassage. Vi ønsker at hæve barren, og skabe et trygt rum for modtageren af tantrabehandling / tantramassage, hvor der ikke er risiko for overgreb. Det kræver høj faglighed, bevidsthed og etik at give tantrabehandling, da der åbnes op for kraftfulde energier.